Interieuradvies

Leef! Interieuradvies wil graag laten zien wat de mogelijkheden zijn van een ruimte. Met veel enthousiasme, zorgvuldigheid en oog voor functionaliteit, ontwerp ik graag een interieur dat bij uw leef-wensen past. Tevens kan ik u helpen een persoonlijke sfeer te creëren, waarin u zich thuis voelt.

 

M o g e l i j k h e d e n   I n t e r i e u r a d v i e s 

- Kleuradvies

- Indelingsadvies

- Brainstormsessie

- Meubeladvies en -ontwerp

- Advies bij verbouwing  of nieuwbouw

- Projectmanagement

- Bedrijfshuisstijl integreren in het interieur

- Verkoopstyling en woningfotografie

- Tuinontwerp

 

K o s t e n   I n t e r i e u r a d v i e s 

Op basis van de bovengenoemde mogelijkheden maak ik een passende offerte. De prijzen zijn afhankelijk van uw wensen en de hoeveelheid ruimtes. Vervolgens kunt u er voor kiezen het advies zelf uit te voeren of dit door mij te laten coördineren. Hieronder vindt u een overzicht met voorbeelden van de kosten voor een interieuradvies. De prijzen incl. 21% btw, maar excl. reiskosten (buiten de stad Groningen en Zuidhorn) en parkeerkosten.

 

Intake
€42,50 , incl. btw.

Bij een intakegesprek kom ik bij u thuis. Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen betreffende het type interieuradvies. U laat mij de ruimte zien, of eventueel de plattegronden, als het om een nieuwbouwwoning gaat. Daarbij  bekijken we welke huidige meubels mee moet worden genomen in het interieurontwerp. De duur van een intake-gesprek is meestal 45 minuten tot een uur. Deze kosten worden in mindering gebracht als u een interieuradvies (basis of plus) afneemt.

 

Mondeling interieuradvies / Inspiratie gesprek                                 
€145,-  incl. btw.

Bij een mondeling interieuradvies kom ik bij u thuis met verschillende kleurstalen en/of stofstalen. In een paar uur help ik u bij al uw interieurvragen. Soms kan dit gaan over een gewenste verbouwing, de bestaande ruimte, kleurgebruik, aankoop van meubelen, binnenhuisarchitectuur van uw nieuwbouwwoning (waar glas/ muur aansluitingen / keuken opstelling etc.).
Het is maar net wat uw wensen zijn! Het is prettig als u een plattegrond van de woning heeft met schaal 1:100 of 1:50. Duur: maximaal 2 uur.

 

Kleuradvies                                                                                                        
Vanaf €145,- per ruimte, incl. btw. (duur: 1 uur)

Met kleur in uw leefruimte kunt u veel sfeer creëren. Bij een kleuradvies help ik u de sfeer te krijgen die bij u past. Ik kom bij u thuis met diverse kleurstalen. Op basis van de huidige meubels, lichtinval en wensen bekijken we wat voor kleuren passend zijn voor uw leefruimte. Meestal betreft dit alleen de wanden, maar soms gaat het ook over de gehele ruimte (meubels, vloer, raambekleding en wanden). Daarbij vertel ik u waar u op kunt letten bij het kiezen van een passende kleur.  Na dit gesprek kan ik het advies voor u uitwerken en ontvangt u een overzicht met kleurnummers.

 

Interieuradvies                                                                               
Vanaf €650-  per ruimte (incl. intake) incl. btw.

Bij een basis interieuradvies maak ik een compleet interieurplan voor het (re)stylen van uw leefruimte. Kleurgebruik, meubels en de indeling worden op elkaar afgestemd. Soms wordt ook de vloer of raambekleding meegenomen in dit ontwerp (interieuradvies Plus, vanaf €700,- ). Aan de hand van een door u aangeleverde plattegrond maak ik diverse schetsen voor de indeling van de leefruimte. U krijgt een overzicht van de meubels (merk, model, kosten, winkel) en een overzicht van de kleurnummers. Om beter te kunnen visualiseren hoe het eindresultaat eruit komt te zien, krijgt u ook een sfeerimpressie van het interieuradvies (voor een voorbeeld klik hier). Dit is handmatig getekend in perspectief of een collage sfeerimpressie. Bij een uitgebreider interieuradvies wordt ook de verlichting meegenomen en maak ik voor u een compleet lichtplan. Het interieuradvies wordt aan u gepresenteerd en daarbij ontvangt u het interieuradvies in een boekwerk op A3 formaat.

Daarbij is het ook mogelijk om de (re-)styling van uw leefruimte door mij te laten coördineren. U geeft aan wat u precies van het advies wil aanschaffen en wil laten uitvoeren. Aan de hand daarvan ga ik voor u op pad om de juiste meubels en accessoires in te kopen en offertes aan te vragen. Ik zorg voor u dat alles gerealiseerd wordt volgens het interieurontwerp. De kosten van de projectuitvoering zijn €60,- excl btw per uur.

 

Interieuradvies, plus virtuele tour door woonkamer                                                                                   
Vanaf €800-  per ruimte (incl. intake) incl. btw.

Cleo zal (op basis van de aangeleverde plattegrond) het interieur-ontwerp van Flory 3D visueel maken, zodat u een virtuele tour door uw woonkamer kan ervaren.   Het interieuradvies wordt aan u gepresenteerd en daarbij ontvangt u het interieuradvies in een boekwerk op A3 formaat.

 

Lichtplan                                                      
Vanaf  €250,- per ruimte (i.c.m. bijvoorbeeld een basis advies) incl. btw.

Waar licht is, is ruimte! Een goed verlichtingsplan kan de leefruimte ruimer doen lijken. Op basis van een aangeleverd plattegrond stel ik een lichtplan samen. Hierbij geef ik een overzicht van mogelijke armaturen.

 

Tuinontwerp                                          

LEEF! Interieuradvies kan u ook helpen bij de inrichting van uw tuin. Ik heb ervaring met het inrichten van praktische, onderhoudsvriendelijke stadstuinen, waar het zitgebeuren, bloemen en planten centraal staan. Wilt u buiten ook een prettige en sfeervolle leefruimte hebben? Neem gerust contact met mij op om te informeren naar de mogelijkheden. Ik luister graag naar uw wensen en zet dit om tot een concreet plan, waar de hovenier of uzelf gelijk mee aan de slag kan.

 

Verkoopstyling en woningfotografie                                                                                
Vanaf €300,- incl. btw.                              

In samenwerking met ervaren woning-fotografe Caroline van der Schaaf bieden wij dit combinatiepakket aan. Leef! Interieuradvies geeft u verkoopstyling advies of kan de gehele verkoopstyling op zich nemen. Caroline van der Schaaf verzorgd prachtige foto’s met uitstekende belichting die uw makelaar gelijk op Funda kan plaatsen. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.

 

Kennismaken

Wilt u alleen even kort kennismaken? U kunt dan een afspraak maken op de maandagavond of donderdagavond bij mij op kantoor (Stavangerweg 15 te Groningen, Meer BV). Een kennismakingsgesprek duurt ongeveer 20 minuten en is kosteloos. Mail gerust om een afspraak in te plannen. 

 

Interieurcursus “Beleef je thuis”
€175,- (incl. materialen, koffie / thee en een goddiebag)

Geen interieuradvies door een stylist, maar zelf de stylist zijn van je eigen woonkamer? Dan is de cursus “Beleef je thuis” iets voor jou! Tijdens deze cursus ga je bezig met het verbeteren van je gevoel en basiskennis voor interieurstyling, zodat je dit kunt toepassen op je eigen interieur. Resultaat: Een stijlvol interieurplan voor je woonkamer, door jezelf gemaakt! Onderwerpen die tijdens de cursus aan bod komen: Moodboard maken, kleurgebruik, indeling, plattegrond, materialen, styling advies. Aan de hand van deze kennis en onze styling tips maak je je eigen interieur nog persoonlijker! De cursus is zeer informatief en is te vergelijken met een verkorte stylingsopleiding. De cursus duurt 10 uur is en meestal verdeeld over 2 of 3 dagen. De cursus wordt aangeboden door ervaren en bevoegde docenten.
Verschillende keren per jaar wordt de cursus aangeboden. De cursus wordt gegeven vanaf 5 deelnemen en maximaal 9 deelnemers. Neem voor meer informatie gerust contact met mij op.

 

Werkgebied:   Heel Nederland.  In Zuidhorn en de stad Groningen worden geen reiskosten berekend. (Reiskosten zijn €0,45 per kilometer)

 

 

FullSizeRender

 


Rodeo_be_pure_bank_leef_interieuradvies

 

woonkamer1

kleurstalen2

 

interieur-woonkamer-sfeer

8-bovenaanzicht-voor_woonkamer_leef_interieuradvies

lichtplan

TUIN1

Flory Verasdonck

 plattegrondETAGE

ToTop